Tijdelijke prijsverlaging van de Bonton Circubin! Actie loopt van 19-12-2022 t/m 28-2-2023 Bestel hier

Moois Bonton inzamelzakken groen
Moois Bonton inzamelzakken groen

Bonton Original inzamelzakken groen (half volume)

GFT | 32 liter | 360 zakken

31,95

Prijs excl. 21% BTW

72% minder CO2

100% gerecycled

De afvalzak die bijdraagt aan een schonere wereld! Bonton afvalzakken zijn gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Deze zak is geschikt om het GFT afval uit de Bonton met inzetstuk te verzamelen.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Deze Bonton Original inzamelzakken groen (half volume) van gerecycled plastic zijn van stevig materiaal en voorzien van een dubbele lasnaad, zodat jouw afval ook daadwerkelijk in de zak blijft zitten. De speciaal ontwikkelde afvalzakken voor de Bonton GFT met inzetstuk zijn perfect passend en bieden je de mogelijkheid om de Bonton schoon te houden. Dit product bevat 360 Bonton zakken. De afvalzak heeft een groene tint en is bedoeld voor de inzameling van GFT afval.

Productspecificaties

Materiaal: 100% gerecycled LPDE
Afmeting: 58 x 54 cm
Inhoud: 32 liter
Aantal: 360 zakken
Eigenschap: 50 my

Weetje

Bekijk de bijbehorende GFT inzamelingsmodule van de Bonton voor het optimale gebruiksgemak tijdens het scheiden van je afval.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 71 km autorijden

CO2 besparing van 491 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.