Moois Bonton inzamelzakken groen
Moois Bonton inzamelzakken groen

Moois Bonton inzamelzakken groen

GFT | 70 liter | 300 zakken

65,20

Prijs excl. 21% BTW

72% minder CO2

100% gerecycled

De afvalzak die bijdraagt aan een schonere wereld. BonTon afvalzakken zijn gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Geschikt om het GFT afval uit de BonTon te verzamelen. – 300 zakken

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Deze Moois Bonton inzamelzakken groen van gerecycled plastic zijn van stevig materiaal en voorzien van een dubbele lasnaad, zodat jouw afval ook daadwerkelijk in de zak blijft zitten. De speciaal ontwikkelde afvalzakken voor de Bonton GFT zijn perfect passend en bieden je de mogelijkheid om de Bonton schoon te houden. Dit product bevat 300 Bonton zakken. De afvalzak heeft een groene tint en is bedoeld voor de inzameling van GFT afval.

De Moois Bonton inzamelzakken groen zijn speciaal gemaakt voor de Bonton Original en van 100% gerecycled materiaal. Ideaal om afval mee te scheiden vanwege de verschillende kleuren.

Moois van GP Groot
Bij alle materiaalstromen die we aangeboden krijgen stellen we ons de vraag “wat voor moois kunnen we hier van maken?”. Onze circulaire producten brengen we onder het merk Moois op de markt. Moois vertelt in één woord wat we op het gebied van circulariteit willen bijdragen aan de wereld om ons heen. Het staat voor wat we willen realiseren, wat we willen achterlaten: iets moois. Samen maken we de cirkel rond!

 

Productspecificaties

Materiaal: 100% gerecycled LPDE
Afmeting: 58 x 102 cm
Gewicht: 50 gram p.s.
Inhoud: 70L
Aantal: 300 zakken
Eigenschap: 50 my

Weetje

Bekijk de bijbehorende GFT inzamelingsmodule van de BonTon voor het optimale gebruiksgemak tijdens het scheiden van je afval.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 119 km autorijden

CO2 besparing van 818 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Jouw afval wordt gebruikt als grondstof voor jouw product.

Toepassing Het afgedankte plastic is verwerkt tot een nieuw bruikbaar product. Verwerken Het kunststofgranulaat wordt in een mal versmolten in de gewenste vorm. Sorteren Het kunststof wordt zoveel mogelijk gesorteerd op samenstelling en gegranuleerd tot korrels. Inzamelen Afgedankte plastic pro- ducten worden ingezameld en opgehaald.