Tijdelijke prijsverlaging van de Bonton Circubin! Actie loopt van 19-12-2022 t/m 28-2-2023 Bestel hier

Moois Bonton inzamelzakken blauw
Moois Bonton inzamelzakken blauw

Bonton Original inzamelzakken blauw

Papier/Karton of Bekers | 70 liter | 300 zakken

67,45

Prijs excl. 21% BTW

72% minder CO2

100% gerecycled

De afvalzak die bijdraagt aan een schonere wereld. Bonton afvalzakken zijn gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Geschikt om de Bonton bekers te verzamelen.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Deze Bonton Original inzamelzakken blauw van gerecycled plastic zijn van stevig materiaal en voorzien van dubbele lasnaad, zodat jouw afval ook daadwerkelijk in de zak blijft zitten. De speciaal ontwikkelde zakken voor de Bonton zijn perfect passend en bieden je de mogelijkheid om de afvalbak schoon te houden. Dit product bevat 300 Bonton Original inzamelzakken van de kleur blauw. Het product is bedoeld voor de inzameling van bekers.

De Bonton Original inzamelzakken zijn speciaal gemaakt voor de Bonton Original en van 100% gerecycled materiaal. Ideaal om afval mee te scheiden vanwege de verschillende kleuren.

Productspecificaties

Materiaal: 100% gerecycled LDPE
Afmeting: 58 x 102 cm
Gewicht: 50 gram p.s.
Inhoud: 70L
Aantal: 300 zakken

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 119 km autorijden

CO2 besparing van 818 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Jouw afval wordt gebruikt als grondstof voor jouw product.

Toepassing Het afgedankte plastic is verwerkt tot een nieuw bruikbaar product. Verwerken Het kunststofgranulaat wordt in een mal versmolten in de gewenste vorm. Sorteren Het kunststof wordt zoveel mogelijk gesorteerd op samenstelling en gegranuleerd tot korrels. Inzamelen Afgedankte plastic pro- ducten worden ingezameld en opgehaald.