Tijdelijke prijsverlaging van de Bonton Circubin! Actie loopt van 19-12-2022 t/m 28-2-2023 Bestel hier

bekerhouder bonton circubin 40 liter
bekerhouder bonton circubin 40 liter

Bonton Circubin bekerinzet 40 liter

Verdubbelt het volume

75,50

Prijs excl. 21% BTW

Koffiebekers inzamelen gaat eenvoudig en efficiënt met de Bonton Circubin bekerinzet 40 liter. Door het gebruik van deze bekerinzet kun je twee keer zoveel kartonnen bekers inzamelen met de Bonton Circubin 40 L.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Koffiebekers inzamelen gaat eenvoudig en efficiënt met de Bonton Circubin bekerinzet 40 liter. Door het gebruik van deze bekerhouder kun je twee keer zoveel kartonnen bekers inzamelen met de Bonton Circubin 40 L. Daarnaast heeft Bonton Circubin bekerinzet 40 liter een inworp gat voor kartonnen roerstaafjes. Zo kan je de inhoud van de bekermodule in geheel aanbieden voor recycling.

De Bonton Circubin is gemaakt met 100% gerecycled plastic uit PMD-afval. Daardoor is het 100% circulair & recyclebaar! Deze modulaire afvalbak is ontwikkeld om (bedrijfs)afval gescheiden in te zamelen. Eenvoudig te plaatsen, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Een echte eyecatcher voor op kantoor of in huis!

Productspecificaties
  • Bekerhouder geschikt voor de Bonton Circubin 40 L
  • Bevat 5 inworpgaten voor kartonnen bekers
    (diameter van 83mm)
  • Bevat een inworpgat voor kartonnen roerstaafjes
Weetje

Wist je dat je van ingezamelde kartonnen bekers gerecycled hygiënepapier kunt maken? Dit gerecycled toiletpapier is daar een mooi voorbeeld van.

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.