Tijdelijke prijsverlaging van de Bonton Circubin! Actie loopt van 19-12-2022 t/m 28-2-2023 Bestel hier

bonton original bekerinzet
bonton original bekerinzet

Bonton Original bekerinzet 70L

Verdubbelt het volume

75,50

Prijs excl. 21% BTW

Koffiebekers inzamelen gaat eenvoudig en efficiënt met de Bonton Original bekerinzet. Door het gebruik van deze bekerinzet kun je twee keer zoveel kartonnen bekers inzamelen met de Bonton Original Beker.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Koffiebekers inzamelen gaat eenvoudig en efficiënt met de Bonton Original bekerinzet. Door het gebruik van deze bekerhouder kun je twee keer zoveel kartonnen bekers inzamelen met de Bonton Original beker. Daarnaast heeft deze bekerhouder een inworp gat voor kartonnen roerstaafjes. Zo kan de inhoud van de bekermodule in geheel aangeboden worden voor recycling.

Productspecificaties
Weetje

Wist je dat je van ingezamelde kartonnen bekers gerecycled hygiënepapier kunt maken? Dit gerecycled toiletpapier is daar een mooi voorbeeld van.

Onze circulaire materiaalketen

Je afval wordt gebruikt als grondstof voor uw product.

Kantoor / Klant Het circulaire product wordt (terug)geleverd aan de klant. Produceren Het opgewerkte materiaal wordt gebruikt voor het produceren van een nieuw product. Sorteren Het afval wordt gesorteerd in verschillende materiaalstromen. Inzamelen Afval wordt in containers verzameld en door afvalverwerkers ingezameld.