Ontdek hoe je jouw bedrijf kunt verduurzamen. Kom bij ons langs op de facilitaire beurs 8, 9 of 10 juni. Gratis toegangspas

BlackSatino toiletpapier systeemrol met dop

24 rollen

66,29

Prijs excl. 21% BTW

87% minder CO2

100% gerecycled

Toiletpapier gemaakt van gerecycled papier, met behoud van de kwaliteit. Dat biedt het 100% gerecyclede toiletpapier van BlackSatino. Deze systeemrol met dop maakt het vervangen nog makkelijker.

Meer informatie

Offerte aanvragen
Productomschrijving

Toiletpapier gemaakt van gerecycled papier, zonder verlies van kwaliteit. Dat is wat het 100% gerecyclede toiletpapier van BlackSatino biedt. Deze systeemrol met dop maakt het vervangen nog makkelijker. Hiernaast streven alle producten uit het assortiment van BlackSatino naar optimale hygiëne voor alle zakelijke toiletruimtes!

Productspecificaties

Materiaal: Papier
Afmetingen: Geschikt voor toiletrol breedte van 10 cm
Gewicht: 7,5 kg
Aantal: 24 rollen x 100m (2 lgs)

Weetje

De bijbehorende dispenser is ook in onze webshop te vinden. Het voordeel van BlackSatino ten opzichte van Satino Premium, is dat het naast uit 100% gerecyclede grondstoffen ook CO2 neutraal is geproduceerd.

Besparing per eenheid

CO2 besparing van 67 km autorijden

CO2 besparing van 463 uur branden van 6W spaarlamp

Onze circulaire materiaalketen

Jouw afval wordt gebruikt als grondstof voor jouw product.

Kantoor Het gebruik van gerecycled hygiënepapier zorgt voor een circulaire keten. Hygiënepapier Papierpulp wordt verwerkt tot hygiënepapier. Papierpulp De ingezamelde bekers worden verwerkt tot pulp. Inzameling Kantoorpapier wordt gescheiden ingezameld.